Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Aktuality » Fleet manažer » Fleet Days v Miláně, 23. - 24. října 2024

Fleet Days v Miláně, 23. - 24. října 2024

 

pondělí, 30. září 2024

Fleet Europe Days 2024: Největší evropská fleetová akce se 23. a 24. října koná v Miláně. Zúčastněte se a pošlete svůj fleet správným směrem. Vrcholná akce roku v Evropě! Časopis FLEET & business je mediálním partnerem akce

 


- Více než 1 000 odborníků z oblasti automobilového průmyslu, vozových parků a mobility z více než 30 zemí a více než 70 vystavovatelů.

- Hlavní body programu: Remarketingové fórum a udílení cen; snídaně Inspirující ženy ve vozovém parku; zasedání konference Fleet Europe.

- Více než 30 odborných řečníků, například Fabrice Cambolive (generální ředitel značky Renault), Stella Li (EVP BYD), Neil Cwse (generální ředitel Geotab), Khaled Shahbo (SVP Enterprise Mobility) a Corrado Sciolla (generální ředitel Octo Group)

- Panel Executive Leasing s generálními řediteli největších leasingových společností v Evropě.

- Dny Fleet Europe Days zakončí slavnostní vyhlášení cen Fleet Europe Awards (pouze pro zvané).

Největší evropská akce v oblasti správy firemních vozových parků se uskuteční

23. a 24. října 2024 v Allianz MiCo Center v italském Miláně.

Tato akce, které se každoročně účastní více než 1 000 manažerů vozových parků a mobility, dodavatelů a inovátorů, se osvědčila jako místo setkání, kde lze získat informace a znalosti o klíčových trendech v oblasti řízení, udržitelnosti a bezpečnosti a navázat kontakty se stávajícími i potenciálními obchodními partnery. Vzhledem k tomu, že dnešní trh s vozovými parky v Evropě je do značné míry řízen dvěma klíčovými trendy - udržitelností s elektromobilitou a digitalizací s A.I - je ústředním tématem Dnů evropského vozového parku: Podniková mobilita v digitálním věku. 

Účastníci budou mít možnost odhalit ve Fleet Europe Village s více než 70 vystavovateli celou řadu technologických inovací, které podporují správu vozových parků obecně, a zejména udržitelnou mobilitu. Jsou také zváni k testovací jízdě s výběrem nejnovějších vozidel s nulovými emisemi. 

Hlavní pódium
Na hlavním pódiu se více než 30 hlavních řečníků podělí o své postřehy a myšlenky týkající se nejnovějších mezinárodních trendů v oblasti správy vozových parků a mobility. 
Jedním z vrcholů programu 24. října bude hlavní rozhovor s Fabricem Cambolivem, generálním ředitelem značky Renault, který se podělí o svůj pohled na výzvy, kterým čelí výrobci automobilů, a na to, jak Renault vidí budoucnost. 

A v brzkém odpoledni nás čeká tradiční panel Executive Leasing Panel, kterého se zúčastní: Tim Albertsen, generální ředitel společnosti Ayvens; Alain van Groenendael, prezident a generální ředitel společnosti Arval; Markus Deusing, generální ředitel společnosti Alphabet; Rolando D'Arco, generální ředitel společnosti Leasys; Giacomo Carelli, předseda představenstva společnosti Drivalia; Vinzenz Pflanz, CBO společnosti Sixt.
Také tento druhý den se koná snídaně iniciativy Inspiring Women in Fleet, která má za cíl posílit genderovou rovnost a kariéru vedoucích žen a dalších menšin v automobilovém průmyslu, fleetovém průmyslu a v oblasti mobility. 

První den, 23. října, se koná Remarketing Forum, celodenní seminář o remarketingu vozidel a strategiích prodeje ojetých vozů, kterého se účastní lídři v této oblasti. Také zde je klíčovým tématem elektrifikace s výzvami souvisejícími s prodejem ojetých elektromobilů a transformace na automatizované a digitalizované prostředí remarketingu. 

Manažeři firemních vozových parků se mohou první den zúčastnit školení Sustainability Leadership pořádaného Mezinárodním institutem manažerů vozových parků, kde je věnována pozornost znalostem a osvědčeným postupům souvisejícím s náklady na udržitelnost, e-mobilitou a udržitelností pro logistické a dodávkové flotily. 

Shrnuto a podtrženo: Dny Fleet Europe Days budou zahrnovat veškeré informace a poznatky pro manažery vozových parků, dokonalou možnost rozšířit síť kontaktů prostřednictvím přestávek na navazování kontaktů a večeře a přehled nejnovějších produktů a služeb.

 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz