Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Aktuální číslo » FLEET 3 / 2024 » Akční nabídky - podzim 2024

Akční nabídky - podzim 2024

 
ilustracni-0

úterý, 17. září 2024

Opět jsme se podívali na akční nabídky automobilek pro nejbližší týdny. Možná vás budou zajímat...

 

BMW
 

Nové BMW nebo MINI s akčním financováním a státní dotací až 200 000 Kč

Nový elektrický Mini Countryman je v současnosti možné získat již od 9990 Kč měsíčně včetně pojištění.
BMW Financial Services Czech Republic je partnerem Národní rozvojové banky v programu Záruka Elektromobilita, ve které může zájemce získat finanční příspěvek ve výši až 200 000 Kč na nákup čistě elektrického vozu BMW nebo MINI, společně s příspěvkem až 50 000 Kč na AC nabíjecí stanici a až 150 000 Kč na DC nabíjecí stanici. Je tedy právě nyní ideální čas vstoupit do světa BMW Group a k financování využít výhodný úvěr s úrokem 3,99 % p.a. Zvolit může první elektrické BMW iX1, které je s dojezdem až 474 kilometrů podle metodiky WLTP ideálním společníkem na každodenní cesty. S akční nabídkou financování lze získat BMW iX1 eDrive20 již od 11 490 Kč měsíčně včetně pojištění. Vybírat lze také u Mini. Nový elektrický Mini Countryman je v současnosti možné získat již od 9990 Kč měsíčně včetně pojištění. Nový model zachovává intenzivní pocit z jízdy jako v motokáře díky nízkému těžišti a poloze baterie. Společně s ideálním rozložením hmotnosti, ostrým převodem řízení a menším volantem je řízení Mini Countryman velice dynamické. Vůz disponuje zavazadlovým prostorem o objemu 460 l a při sklopení zadních sedadel až 1450 litrů. O pohodlnou a bezpečnou cestu se stará elektrický motor s celkovým výkonem 150 kW a dojezdem až 462 kilometrů podle WLTP.

 

CITROËN

Užitkové vozy s tříletou zárukou i bezúročným financováním

Září je měsícem užitkových vozů Citroën. Modely Citroën Berlingo Van, Jumpy a Jumper jsou nyní nabízeny s tříletou značkovou zárukou, využít lze i tříleté bezúročné financování od Citroën Financial Services. A za ojetý vůz čeká zákazníka výkupní prémie až 40 000 Kč! Vybírat lze ze široké nabídky skladových vozů na www.citroen.cz, nebo mohou zájemci navštívit síť autorizovaných prodejců Citroën. Pozor, nabídka platí pouze do konce září.

 

CUPRA

Akční nabídka na nový Formentor i na model Leon

Nová Cupra Formentor je v rámci aktuální akční nabídky k dispozici za 9099 Kč bez DPH měsíčně při využití operativního leasingu. Kombinaci výkonu a prostornosti v nové podobě reprezentuje také pětidveřový hatchback Cupra  Leon a rodinné kombi Cupra Leon Sportstourer, které lze pořídit již za 8699 Kč, resp. 9099 Kč bez DPH měsíčně. Fanoušky vysokovýkonných SUV zaujme Cupra Ateca za měsíční splátku 8099 Kč bez DPH, zatímco 100% elektrická Cupra Born je k dispozici za 15 199 Kč bez DPH měsíčně. V případě odběru více vozidel je samozřejmě možné získat ještě zajímavější velkoodběratelské podmínky.

 

FIAT PROFESSIONAL

Užitkové DUCATO se zvýhodněními a ihned k odběru

Od 1. do 31. 10. probíhá v autorizované prodejní síti FIAT Professional akce „Ducato Days“. Zájemci mohou navštívit svého nejbližšího prodejce a odvézt si svůj nový užitkový vůz ihned a bez čekání. Pořízení vozu zpříjemní řada výhod, mezi něž patří plná záruka na 5 let nebo do najetí 200 000 km, výhodné financování s úrokem 0 % a také extra finanční bonus. Nový Fiat Ducato  je vybaven inovovaným naftovým motorem o výkonu až 180 koní, na výběr je manuální i automatická převodovka. V nabídce je rovněž zcela nové E-Ducato s baterií 110 kWh a dojezdem až 420 km. Nákladový prostor pojme náklad o objemu až 17 m3, nosnost dosahuje až 1,5 tuny. Součástí výbavy je infotainment s 10“ displejem a digitální přístrojový panel. K dispozici jsou verze van, podvozek a valník v mnoha variantách. Výjimečná nabídka platí pouze během října.

 

MITSUBISHI
 

Mitsubishi ASX ve verzi plug-in  se slevou až 122 990 Kč

Zvýhodnění pro plug-in hybridy ASX a Eclipse Cross
 

Mitsubishi ASX ve verzi plug-in hybrid je vozem, který díky své hospodárnosti dokáže snižovat náklady na provoz. Nyní lze tento vůz pořídit se slevou až 122 990 Kč. Ti, kteří nechtějí zapadnout v davu a zároveň chtějí od svého vozu trochu více, mohou využít nabídky modelu Eclipse Cross PHEV 4x4 v limitované edici Black Edition se zvýhodněním 198 000 Kč. Edice Black Edition obsahuje exteriérové a interiérové doplňky v elegantním a sportovním černém provedení, které ještě podtrhují jízdní vlastnosti vozu. Pro více informací a individuální nabídku stačí oslovit jakéhokoli autorizovaného prodejce Mitsubishi.

 

OPEL

Další čtyřiadvacetihodinovka na obzoru

I letos bude mít Opel svou již legendární akci Opel  24 hodin. Zvolil pro ni termín 4. až 5. října 2024 a již tradičně to bude skvělá příležitost pořídit si vozy Opel za velmi výhodných podmínek. K nákupu nového vozu zákazník získá sadu zimních pneumatik zdarma, pro užitkové vozy je dalším benefitem prodloužená záruka a asistenční služby na 5 let. Na webu www.opel24hodin.cz si mohou zájemci vybrat z široké nabídky skladových vozů. A již nyní si mohou vyžádat cenovou nabídku.

 

PEUGEOT

Sedm dní zvýhodnění pro užitkové vozy

Na říjen připravila značka Peugeot již tradiční akci pro podnikatele – 7 dní Peugeot Professional. Od 14. do 20. 10. 2024 dostanou firemní zákazníci k nákupu nového užitkového vozu kompletní servis a záruku na 4 roky zdarma. K tomu navíc získají i sadu zimních pneumatik. Nové užitkové vozy Partner, Expert a Boxer jsou k dispozici se spalovacími i elektrickými motory, na výběr jsou kromě furgonu i vícemístné verze a v případě Boxera také valník, šasi a plošina pro nejrůznější typy nástaveb. Všechny modely mají v nabídce i automatickou osmistupňovou převodovku. Navštivte svého autorizovaného prodejce Peugeot od 14. do 20. října a vyberte si z široké nabídky skladových užitkových vozů! Nákup lze financovat úvěrem s 0% úrokem.

 

SEAT

Akční nabídky na většinu modelů

Z produktové řady značky SEAT zaujmou atraktivní zvýhodněné modely Arona, Leon a Ateca v akční edici Vamos s bohatou sériovou výbavou. Například Seat Arona 1.0 TSI 70 kW Vamos stojí 489 900 Kč. Cenové zvýhodnění je v tomto případě 30 400 Kč. Více než dvojnásobek – 64 000 Kč – ušetří zákazník za volantem sportovně střiženého modelu Arona 1.5 TSI 110 kW DSG Vamos FR, jehož cena byla stanovena na 639 900 Kč. Modernizované modely Leon Vamos a Leon Vamos FR pak mohou posílit leckterou firemní flotilu s cenovým zvýhodněním až 70 300 Kč. Například Leon 5D 1.5 TSI 85 kW Vamos lze pořídit již za 549 900 Kč a sportovně laděný Leon 5D Vamos FR za 724 900 Kč. Dodatečné bonusy k modelům Vamos – další snížení ceny o 20 000 Kč nebo zvýhodnění 10 000 Kč na pořízení některého z nabízených servisních balíčků – čekají na zákazníky, kteří se rozhodnou pro financování od společnosti Volkswagen Financial Services. V případě odběru více vozidel je možné získat ještě zajímavější velkoodběratelské podmínky.

 

ŠKODA
 

Atraktivní výbavové sady pro Octavii a Superb

Cena paketu pro Superb činí 19 500 Kč, což znamená, že zákaznická výhoda oproti standardnímu ceníku příplatkových položek dosahuje 36 500 Kč.
 

Vozy Škoda, dlouhodobě oblíbené mezi flotilovými zákazníky, dostávají atraktivní bonusovou výbavu, kterou ocení nejen manažeři. Pro modelové řady Superb a Octavia mohou všichni zájemci nově volit cenově zvýhodněný Business paket. Ten výbavu vozu Škoda Superb Selection rozšiřuje o adaptivní tempomat, adaptivní vedení v jízdním pruhu, bezklíčové zamykání a startování KESSY s alarmem, virtuální pedál, vyhřívání volantu, čelního skla a předních i zadních sedadel, osvětlení vnějších klik a síťový program. Cena paketu činí 19 500 Kč, což znamená, že zákaznická výhoda oproti standardnímu ceníku příplatkových položek dosahuje 36 500 Kč. U modelu Octavia rozšiřuje Business paket výbavový stupeň Selection o vyhřívaná přední sedadla, Matrix-LED přední světlomety, 10palcový virtuální kokpit a parkovací senzory vpředu. V tomto případě zákazník zaplatí 16 500 Kč a získá tak výhodu ve výši 39 500 Kč. Business pakety lze kombinovat s fleetovým konceptem i retailovou nabídkou.

 

TOYOTA

Corolla výhodněji a užitková novinka

Japonská automobilka má aktuálně velmi zajímavou nabídku Klasik na model Corolla Sedan v benzínové variantě, která je ve velice dobře vybavená ve výbavovém stupni Comfort a dostupná již za 499 900 Kč. S operativním leasingem Kinto One ji mohou zákazníci získat již od 4999 Kč s DPH měsíčně. Corollu Touring Sports (kombi) nabízí Toyota s akčním zvýhodněním 105 000 Kč a bonusem za výkup starého vozu ve výši 25 000 Kč. Ve variantě Comfort je tak hybridní varianta dostupná už od 647 900 Kč. Zajímavý je i operativní leasing Kinto One již od 5990 Kč bez DPH měsíčně. Corolla Cross je dostupná ve variantě Comfort již od 699 900 Kč, a to díky zvýhodnění ve výši až 150 000 Kč. Tento vůz je zároveň dostupný i ve variantě 4x4. Nabídka užitkových vozů Toyota má novinku: novinku Proace Max – největší užitkový vůz od Toyoty. Ten mohou mít zákazníci díky operativnímu leasingu Kinto One už od 8900 Kč bez DPH měsíčně. Dále nabízíme model Hilux za akční cenu již od 795 720 Kč bez DPH.

 

VOLVO

Vozy za akční ceny a zvýhodněný operativní leasing

Aktuálně je u Volva možné pořídit za výhodné ceny modely XC90 a XC40. Vlajková loď značky, SUV Volvo XC90 ve verzi B5 AWD Core, je teď k dispozici za 1 224 731 Kč nebo za měsíční splátku operativního leasingu 18 567 Kč (obojí bez DPH). Provedení T8 PHEV Plus, tedy s plug-in hybridní motorizací, je aktuálně nabízeno za 1 558 610 Kč bez DPH nebo při volbě operativního leasingu na splátky ve výši 25 053 Kč měsíčně (rovněž bez DPH). Menší Volvo XC40 lze například ve verzi B3 Essential pořídit za 682 430 Kč nebo s měsíční splátkou operativního leasingu 9293 Kč (bez DPH). Pro oba modely platí nabídka pro nově objednané vozy a trvá do konce září nebo do vyprodání zásob. Operativní leasing je na 36 měsíců s ročním nájezdem 15 000 km a splátka obsahuje kompletní pojištění vozu. Pro Volvo XC40 s mild hybridním pohonem lze také do konce září využít mimořádnou nabídku výhodného financování úvěrem s nízkým úročením. V případě akontace od nuly do 25 % činí úrok 1,9 %, při akontaci od 30 % výše je pak úrok nulový. Délka financování může být od 12 do 36 měsíců. Výhodný operativní leasing je možné využít i u modelu Volvo V60, a to pro motorové varianty B5 AWD Ultimate a T8 AWD Ultimate. Mild hybridní verze B5 AWD Ultimate je v nabídce za měsíční splátku od 12 873 Kč při době trvání smlouvy 36 měsíců, při smlouvě na 48 měsíců za 13 181 Kč měsíčně. U provedení T8 AWD Ultimate nabízí nyní Volvo měsíční splátku ve výši 18 076 Kč při smlouvě na 36 měsíců nebo 17 277 Kč u smlouvy na 48 měsíců. V obou případech splátka obsahuje kompletní pojištění a je v ní zahrnuta i nadstandardní výbava (metalická barva, 19″ kola s pěti trojitými paprsky, kamery parkovacího asistentu 360°). I tato nabídka platí do konce letošního září nebo do vyprodání zásob.

 

AYVENS
 

Akční leasing na Kiu Ceed i zvýhodnění pro klienty KB

Leasingová společnost Ayvens nabízí operativní leasing vozu Kia Ceed na dobu 36 měsíců a 60 000 km nájezdu již od 5613 Kč měsíčně bez DPH.
 

Leasingová společnost Ayvens (někdejší ALD Automotive), nabízí operativní leasing vozu Kia Ceed na dobu 36 měsíců a 60 000 km nájezdu již od 5613 Kč měsíčně bez DPH. V případě, že se zákazník rozhodne pro verzi full service leasingu, pořídí tento vůz již za 7275 Kč měsíčně bez DPH. Jelikož Ayvens patří do skupiny Société Générale, přichystala pro klienty Komerční banky speciální nabídku na financování užitkových vozů. Citroën Berlingo VAN je pro ně k mání od 8254 Kč, Renault Trafic Furgon od 9989 Kč, Ford Transit Connect od 10 488 Kč, Peugeot Boxer Furgon od 10 011 Kč a Mercedes-Benz Sprinter od 17 603 Kč (vše měsíční splátky bez DPH). Zákazníci, kteří preferují co nejatraktivnější splátky a nevadí jim, že se jedná o vozidla zánovní, vrácená z prvního leasingu, mohou hledat v nabídce Ayvens Releasing, která nabízí mnoho prověřených vozů rozmanitých značek s pečlivě zaznamenanou servisní historií. Získat tak lze vozy v těchto přibližných cenových relacích: Škoda Fabia od 4500 Kč, Hyundai i30 od 5000 Kč, Kia Ceed od 5500 Kč, Škoda Octavia od 6000 Kč, Kia Sportage od 8000 Kč nebo Škoda Kodiaq od 10 500 Kč (vše měsíční platby bez DPH).

 

UniCredit Fleet Management

Akční leasing na vozy Mazda

Společnost UniCredit Fleet Management připravila ve spolupráci se společností Mazda Motor CZ, s.r.o., akční nabídky financování vozů formou operativního leasingu na vozy značky Mazda. Konkrétně se nabídka vztahuje na model Mazda CX-60 diesel a plug-in hybrid. Lze volit mezi výbavami Exclusive, Homura a Takomi. Varianty služeb zahrnují v měsíční splátce poplatek za rádio, asistenční službu s náhradním vozidlem na 10 dní, havarijní pojištění včetně GAP (spoluúčast 10 %), povinné ručení a pojištění všech skel. Nabídky leasingu jsou koncipovány na 24, 36 a 48 měsíců s ročním kilometrovým proběhem 15 000 km. U Mazdy CX-60 diesel 3.3 e-Skyactiv D254 mHEV AWD aut. Exclusive-line je při smlouvě na 24 měsíců měsíční splátka 10 394,27 Kč, na 36 měsíců je splátka 12 619,74 Kč a na dobu 48 měsíců činí splátka 13 213,49 Kč. U výbavy Homura s ročním nájezdem 15 000 km na 24 měsíců činí měsíční splátka 12 925,33 Kč, 36 měsíců vychází na 14 706,90 Kč a 48 měsíců je za 15 725,62 Kč. Výbava Takumi je kalkulována také s ročním nájezdem 15 000 km a při smlouvě na 24 měsíců činí měsíční splátka 13 196,92 Kč, 36 měsíců vychází na částku 14 919,75 Kč a 48 měsíců potom na částku 15 828,12 Kč. Všechny ceny jsou bez DPH a akce platí do 31. 10. 2024 nebo do odvolání, přičemž je určena pro podnikatele a právnické osoby.

 

SIXT

Nová služba – půjčovna užitkových vozů

Autopůjčovna SIXT se nově rozrostla o půjčovnu nákladních dodávek. SIXT tímto krokem rozšiřuje své služby na českém trhu, aby uspokojil rostoucí poptávku po flexibilních a spolehlivých dopravních řešeních. Velikost flotily dodávek dosahuje po prvních měsících provozu již skoro 100 vozidel. Nabídka zahrnuje menší dodávky pro městské rozvozy, ale také velké nákladní vozy (L3H2, L4H2) vhodné například pro logistické společnosti. Klienti mohou využít krátkodobých i dlouhodobých pronájmů, což je ideální pro firmy se sezónními potřebami či jednotlivce, kteří potřebují vozidlo na konkrétní účel. Rezervace je snadná a rychlá prostřednictvím online platformy nebo mobilní aplikace, kde si lze vybrat nejen typ vozidla, ale i doplňkové služby, jako je přistavení vozu či příslušenství. Podle zájmu budou přidávána i speciální vozidla jako chladicí vozy, sklápěcí vozy nebo nákladní vozy s hydraulickou plošinou. V plánu jsou i přívěsy za osobní auto pro malé živnostníky. Nová pobočka s dodávkami se nachází v Praze 10, poblíž průmyslové zóny Štěrboholy, Hostivař a Strašnice. Celá nabídka, adresa i otevírací doba je k dohledání na www.sixt.cz.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz