Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Fleet po boku konference fleet management 2008

Fleet po boku konference fleet management 2008

 
image2576

pátek, 2. května 2008

Dne 23. dubna proběhl v Top Hotelu Praha již 6. ročník specializované konference Fleet Management. Hlavními mediálními partnery konference byly časopis FLEET firemní automobily, AutoBusiness a FLEET firemné automobily, posledně jmenovaný...

 
Dne 23. dubna proběhl v Top Hotelu Praha  již 6. ročník specializované konference Fleet Management. Hlavními mediálními partnery konference byly časopis FLEET firemní automobily, AutoBusiness a FLEET firemné automobily, posledně jmenovaný vycházející na Slovensku. Tato konference se v průběhu let stala jedním z klíčových setkání pracovníků a manažerů z oblasti správy vozových parků a ve svém šestém ročníku překvapila několika novinkami. Tou hlavní byl nový layout konferenčních prostor: na rozdíl od standardního „školního“ uspořádání zvolili organizátoři uvolněnější prostředí „kavárny“ s kulatými stoly, které sdružovaly užší skupinky účastníků konference. Příjemnější a přirozenější prostředí se ukázalo být velkým přínosem zejména v závěrečné fázi konference kdy byl dán prostor diskusi a výměně informací a zkušeností mezi účastníky, stejně jako dotazům na přednášející. Diskutující probírali například výhody a nevýhody monitoringu firemních vozidel, pro a proti různých způsobů financování a podobně. Tato závěrečná část se tak nakonec stala skutečným vrcholem celé konference.
 
Konference se zúčastnilo 95 z přihlášených 110 účastníků, což je sice méně, než v předchozím ročníku, přesto se jedná z hlediska početnosti auditoria o největší akci tohoto druhu u nás. Nepříjemnou ztrátou však bylo odpadnutí dvou konferenčních příspěvků kvůli osobním problémům přednášejících. Navzdory tomu však měla odborná část, členěná na tři sekce, kvalitní úroveň. Zajímavostí bylo, že nejlépe hodnoceným příspěvkem se stalo vystoupení Jakuba Kühnla, fleet manažera společnosti Toyota Motor Czech. Kvalitně připravené a věcně odprezentované téma hybridních automobilů, jejich smyslu a přínosu bylo hodnoceno většinou účastníků velmi kladně, o čemž svědčila výsledná známka 1,44. Velmi pozitivně bylo hodnoceno také vystouepní Davida Kubálka ze společnosti Simac Technik, který přednášel na téma „Přechod z finančního na operativní leasing“.      
 
Fleet Management byl organizován společností Blue Events (dříve INCOMA Consult) ve spolupráci s odborným garantem INCOMA Research. Konference se uskutečnila za podpory mnoha partnerů v čele s generálními partnery letošního ročníku, kterými byly společnosti Telefónica O2 Czech Republic a Toyota Motor Czech, jejíž vozy „orámovaly“ konferenční prostor. Jednotlivé bloky moderovali Radek Mužík (INCOMA Research), Richard Plos (šéfredaktor FLEET firemní automobily) a Jana Kovářová (Blue Strategy). Další informace o letošním ročníku lze získat na internetové adrese www.fleetmanagement.cz.  


 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz