Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Novinky magazínu FLEET v roce 2010

Novinky magazínu FLEET v roce 2010

 
0dc2_vzkaz

středa, 20. ledna 2010

Časopis FLEET firemní automobily přichází v sedmém roce své existence s řadou obsahových změn, jejichž smyslem je ještě více přiblížit magazín jeho čtenářům, tedy lidem, jejichž náplň práce zcela nebo i jen zčásti tvoří správa firemních vozových...

 

Časopis FLEET firemní automobily přichází v sedmém roce své existence s řadou obsahových změn, jejichž smyslem je ještě více přiblížit magazín jeho čtenářům, tedy lidem, jejichž náplň práce zcela nebo i jen zčásti tvoří správa firemních vozových parků. Vedle lehkého „faceliftu“ grafického ztvárnění časopisu se nově setkáte v jeho obsahu s názory řady odborníků z různých oblastí souvisejících s fleety. V časopisu naleznete například stálé sloupky prezidenta České asociace fleet managementu Ing. Stanislava Zelenky, prezidenta České finanční a leasingové asociace Mgr. Ing. Martina Kofroně, prezidenta Dopravní akademie Roberta Kotála či jednatele společnosti AZ Mobility Ing. Přemysla Žižky. Pravidelně budeme dávat prostor také fleet manažerům, ať již ve formě úvah na aktuální témata nebo jako odpovědi na naši anketu.

Další novinkou v obsahu magazínu FLEET firemní automobily budou dlouhodobé testy automobilů. Klasické testy nemohou dostatečně postihnout vlastnosti vozu. Jsou informativní, jsou jakousi inspirací. V rámci dlouhodobých testů nabídneme mnohem více: důkladné zhodnocení vozu jak redakcí, tak vybranými odborníky a fleet manažery, zhodnocení vozu po stránce provozních nákladů a celkových nákladů na vlastnění vozu v rámci metody TCO. Naše postřehy budou moci čtenáři průběžně sledovat na internetových stránkách www.ifleet.cz, obsáhlé shrnutí pak samozřejmě naleznou v tištěném magazínu.

Třetí novinkou bude samostatná rubrika FLEETutility, věnovaná lehkým užitkovým vozům. Ty tvoří významnou část vozových parků a my se jim chceme v letošním ročníku věnovat více než doposud. A to nejen formou testování jednotlivých modelů, ale také náměty z praxe, informacemi o produktových i technologických novinkách, trendech a službách, které dodavatelé k užitkovým vozům nabízejí.
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz