Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Seat leon pro českou miss 2008

Seat leon pro českou miss 2008

 
image1355

čtvrtek, 31. ledna 2008

Vítězka soutěže Česká Miss 2008 získá jako hlavní cenu vůz značky Seat, který poskytne jeden z nejvýznamnějších prodejců španělské značky na našem trhu, společnost Auto-Exner. Novopečená česká miss odjede žlutým vozem Seat Leon, dvě vicemiss pak...

 
Vítězka soutěže Česká Miss 2008 získá jako hlavní cenu vůz značky Seat, který poskytne jeden z nejvýznamnějších prodejců španělské značky na našem trhu, společnost Auto-Exner. Novopečená česká miss odjede žlutým vozem Seat Leon, dvě vicemiss pak budou mít na rok zapůjčeny menší vozy Seat Ibiza. Společnost Auto-Exner se tak zařazuje mezi dealery, kteří využívají pro své mediální aktivity některou ze „soutěží krásy“ u nás pořádaných. Asi největší renomé si v tomto ohledu zatím získal Pavel Duba, majitel společnosti Autocentrum Duba, který zastupoval značku Toyota.
 
Pro Seat je možnost prezentace na soutěži Česká Miss 2008 další z možností jak se prezentovat jako svěží, dynamická a moderní značka. Její aktivity na poli VIP zákazníků již zahrnují například spolupráci s Barbarou Nesvadbovou, která používá vůz Seat Altea XL. Seat rovněž vyhlásil ve spolupráci s Akademií výtvarných umění v Praze výtvarnou soutěž Arte Emocion, jejímž motivem byly automobily, logo nebo motto značky Seat.
 
Na sportovním kolbišti patří k nejdůležitějším partnerstvím Seatu spolupráce s úspěšným motocyklovým závodníkem Lukášem Peškem, již pátým rokem spolupracuje domácí zastoupení s Michalem Prokopem, dvojnásobným mistrem světa, dvojnásobným mistrem Evropy, dvojnásobným vítězem Světového poháru a také úřadujícím mistrem České republiky ve fourcrossu. Oštěpařku Barboru Špotákovou zase podporuje jeden z významných dealerů Seatu, kladenský Amond.


 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz