Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Vychází nový FLEET 1/2010

Vychází nový FLEET 1/2010

 
ae31_titulka01

čtvrtek, 4. března 2010

První letošní číslo magazínu FLEET firemní automobily právě vychází. Na tradičních osmdesáti stranách přináší ve „faceliftovaném“ designu několik obsahových novinek, mezi kterými nechybí pravidelné sloupky a komentáře...

 

První letošní číslo magazínu FLEET firemní automobily právě vychází. Na tradičních osmdesáti stranách přináší ve „faceliftovaném“ designu několik obsahových novinek, mezi kterými nechybí pravidelné sloupky a komentáře odborníků z oblasti fleet managementu a dalších osobností. Přibyla také sekce FLEETutility zaměřená na oblast lehkých užitkových automobilů a reportáže o dlouhodobých testech, které naše redakce v letošním roce zahájila.

 

V obsahu jistě zaujmou odborné články na témata úzce spjatá s fleet managementem. Podívali jsme se na nový trestní zákoník z pohledu automobilové dopravy. Článek pro nás napsal právník, Mgr. Kamil Polách. Jiný odborník, ing. Jiří Karvánek se zaměřil na problematiku účtování pohonných hmot a poradkyně ze společnosti PriceWaterHouse ing. Marcela Zbožínková a ing. Jana Přívarová nastínily, jak na superrychlé odpisy.

Naše redakce podnikla několik výletů do hor, ale nikoli za lyžováním, ale za pracovníky Horské služby a jejich automobily. Více se o tom dočtete v článku Auta pro horskou službu. V sekci zaměřené na automobilovou techniku pojednal Pavel Olivík tentokrát o airbagu, jeho vývoji a funkci.

 

V sekci profilů jsme tentokrát vyzpovídali fleet manažerku značky Volvo Kláru Skálovou a také oba fleet manažery roku 2009, tedy Andreu Willerthovou a Patrika Zeithamla.

Nový FLEET toho nabídne ale samozřejmě mnohem víc, včetně testů, krátkých zpráv, technických článků a testů, kterým jsme tentokrát podrobili vedle dlouhodobého testu Hyundai i30cw také například Toyotu Prius třetí generace či Renault Fluence.

 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz