Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Zapojte se do evropského fleetového barometru 2008

Zapojte se do evropského fleetového barometru 2008

 
image2732

úterý, 10. června 2008

Časopis FLEET firemní automobily se stal partnerem celoevropské ankety Evropský fleetový barometr (EFB), kterou organizuje časopis Fleet Europe ve spolupráci s nejvýznamnějšími evropskými periodiky zaměřenými na správu vozových parků. Jak se...

 
Časopis FLEET firemní automobily se stal partnerem celoevropské ankety Evropský fleetový barometr (EFB), kterou organizuje časopis Fleet Europe ve spolupráci s nejvýznamnějšími evropskými periodiky zaměřenými na správu vozových parků. Jak se vyvíjejí vozové parky, jak je to s potřebami a preferencemi jejich provozovatelů a správců, jaká očekávání mají ve vztahu ke svým dodavatelům, jaké jsou trendy z pohledu udržitelného rozvoje… to je jen pár otázek za všechny, které zkoumá EFB. V Barometru nejde pouze o shromažďování dat, ale také jejich analýzu – tou je pověřena londýnská konzultační skupina Analitiqa, která je zárukou kvalitního statistického zpracování i následné analýzy. K dispozici budou jednak výsledky za jednotlivé země, jednak výsledky celoevropské a regionální. Cíl Barometru je jasný: vytvořit kvalitní analytický materiál, který pomůže správcům fleetů i jejich dodavatelům orientovat se v nejnovějších trendech a tomu pak přizpůsobovat obchodní politiku.

Vyplnění dotazníku zabere jen několik minut a pokud se EFB zúčastníte, získáváte šanci vyhrát zapůjčení luxusního kabrioletu na víkend zdarma. Dotazník v českém jazyce najdete zde.


 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz